VIBAM Is Belgium agent voor SERT, i-4S, TIMA, EASTRACT en voor CMC hoogwerkers

SERT biedt al meer dan 25 jaar een uitgebreid gamma mobiel materieel aan voor de sectoren Defensie en Civiele Bescherming en maakt verbeterde levensomstandigheden in extreme situaties mogelijk.

SERT heeft in het verleden haar betrouwbaarheid en kunnen al meerdere malen bewezen als het aankomt op het beantwoorden aan de noden van de mensen op moeilijk toegankelijke terreinen tijdens verscheidene noodsituaties, militaire en vredesmissies. Tegenwoordig worden al haar producten gebruikt door verschillende overheden en internationale organisaties.

Om de efficiëntie nog te verbeteren, worden bij SERT de materialen ontwikkeld door de componenten te standaardiseren en zo te vereenvoudigen en de onderhoudskosten te drukken. Dit laat toe de opslag van wisselstukken te verminderen en de opleiding van de gebruikers te vergemakkelijken.

De moderne fabrieken van 12.000 m2 omvatten alle productiefases, van de R&D-afdeling en fabricage tot internationale verkoop en bijbehorende diensten.

Dankzij de hoogtechnologische materialen van de laatste generatie, kan SERT een samenhangend gamma van modules, aanhangwagens en containers aanbieden op het gebied van restauratie, hygiëne en kamperen.

SERT beschikt over een efficiënt en kwalitatief systeem dat ISO 9001 en AQAP 2110 gecertificeerd is voor al haar activiteitensectoren.  

SERT is begaan met het milieu. Daarom heeft het bedrijf een milieumanagementsysteem op poten gezet en daarvoor een ISO 14001-certificatie gekregen.