VIBAM Is Belgium agent voor SERT, i-4S, TIMA, EASTRACT en voor CMC hoogwerkers

EASTRACT biedt al meer dan 10 jaar draadloos bestuurbare takelwagens op rupsbanden aan voor het verplaatsen van alle conventionele voertuigen op beton- en teerwegen.

Eastract, uitrustingen en professionele takeloplossingen

De EasTract is een draadloos bestuurbare takelwagen op rupsbanden en is een combinatie van een vorkheftruck en een takelwagen. Deze Franse uitvinding is zeer doeltreffend voor takel- en sleepopdrachten. Met onze takelwagen kan men een groep wagens eenvoudig en zonder al te veel technische omwegen weghalen (eronder schuiven en weghalen zonder enige trekkracht).

EasTract kan een voertuig opladen, zelfs wanneer het voertuig op slot, verongelukt of uitgebrand is, bijna overal (in een ondergrondse parking, op een smalle binnenplaats, in een veld, op een aardeweg, in de sneeuw, enz...) en vooral daar waar een vrachtwagen omwille van zijn afmetingen niet doorkomt.

De takelwagen kan een vrachtwagen oprijden met zijn lading, met een voertuig van 2,5 ton, ook wanneer deze vrachtwagen geen takelwagen is en vervolgens ervan afrijden en het voertuig parkeren.

 

EasTract

 

CARTRACT is al meer dan 10 jaar aanbieder van de CarTract takelinrichtingen voor het verplaatsen van alle conventionele voertuigen op beton- en teerwegen.

CarTract, laadwagen voor voertuigen

De CarTract laadwagen is speciaal ontwikkeld voor het verplaatsen van alle mogelijke conventionele voertuigen tot 2500 kg. Daarbij wordt praktisch dezelfde werkwijze gebruikt als bij de EasTract (transport onder het bandenwerk), op ondergronden zoals geasfalteerde parkings of werkplaatsen met gecementeerde of kunstharsvloeren.

De CAR TRACT laadwagen bestaat uit een verstelbaar chassis in functie van de wielbasis van de wagens en is voorzien van een hydraulische aandrijving voor de regelblokken en vergrendelcilinders van de wielstellen.

De CAR TRACT transportwagen kan men uitrusten met een conventionele elektrische transpallet of af fabriek voorzien van een elektrisch of thermisch verrijdsysteem.

CarTract