VIBAM Is Belgium agent voor SERT, i-4S, TIMA, EASTRACT en voor CMC hoogwerkers

ONLANGS VERKOCHT

NEWS

VIBAM stelt de nieuwe modulaire veldkeuken SERT CRP 1000 aan de Belgian Armed Forces :

VIBAM stelt de nieuwe modulaire veldkeuken SERT CRP 1000 voor aan de Belgian Armed Forces. Deze veldkeuken is uitgerust met ronde kookmodules met grote volumes, ontworpen om maaltijden te bereiden voor 500 tot 1000 mensen.

Het vervolg lezen...

VIBAM stelt de nieuwe i-4S-veldwerkplaats aan Defensie:

VIBAM presenteert de nieuwe i4-S-veldwerkplaats bestaande uit 3 delen: 1 ISO 20 voet container van het type 1CC, CSC/UIC-gecertificeerd, die aan 3 zijden.


Het vervolg lezen...

VIBAM stelt de nieuwe S 23 (23 meter werkhoogte) op hun stand A16 van de beurs JDL van Beaune.

Deze nieuwe S 23 vloeit voort uit de ervaring en de technologische kennis van het bedrijf. Deze spinhoogwerker op rupsen is ontworpen en vervaardigd om zijn gebruikers...

Het vervolg lezen...

De geschiedenis van VIBAM

De vennootschap VIBAM werd in 1993 als familiebedrijf opgericht door Marc THISSEN. De firmanaam is een combinatie van de initialen van alle leden van de familie, nl. Valérie, Isabelle, Brigitte, Anne en Marc. Zijn echtgenote Brigitte overleed helaas op 11 juni 2017 aan een slepende ziekte die tot op heden nog steeds niet te genezen is.

Aanvankelijk was VIBAM gespecialiseerd in marktonderzoek, reclamecampagnes, technische vertalingen en grondwerken. De vennootschap had ook het beheer van de eigen gebouwen in handen.

 2007: Gedelegeerd bestuurder Marc THISSEN sluit een overeenkomst met de firma SERT om Belgium agent te worden. Op die manier kan hij nog beter tegemoetkomen aan de behoeften van de mensen die werken op moeilijke terreinen in talrijke noodsituaties en tijdens militaire operaties en vredesmissies. De moderne fabrieken verspreid over 12.000 m² groeperen alle stadia van trailer- en containerbouw in de horeca-, gezondheids- en kampeersector.
 
Eind 2007: VIBAM wordt Belgium agent voor TCM. Vanaf dan neemt VIBAM ook de productpromotie voor haar rekening, evenals de organisatie van talrijke demonstraties. De firma fungeert als katalysator voor de verhuur of verkoop van de toevertrouwde producten.

2008: VIBAM brengt haar website www.vibam.com online en stelt haar diensten voor de verkoop van tweedehands hoogwerkers op vrachtwagens en op rupsen voor.

2009: VIBAM legt de lat zeer hoog in dit marktsegment. De firma verkoopt en levert onder andere de eerste spinhoogwerker op rupsen van 40 meter, de LEO 40 GTX, aan VERSTRAETE, een van haar klanten.

2010: de firma breidt haar gamma verder uit met de verkoop van telescopische mobiele kranen met banden en met rupsen en wordt agent voor EUROGRU AMICI.

2013: VIBAM wordt exclusief agent voor de vaste en schuifplateaus van TEVOR.

2014: de firma breidt haar gamma takeluitrusting uit en tekent een agentuurovereenkomst met EASTRACT en CARTRACT voor hun nicheproducten.
 

2016: VIBAM innoveert en stelt zich ten dienste van de mens. Door middel van haar professionele begeleiding bevestigt VIBAM het vermogen om oplossingen op maat te bieden voor de noden van DEFENSIE en B-FAST. De firma wordt Belgium agent voor i-4S, de grootste fabrikant van militaire tenten, veldhospitalen, geavanceerde medische posten, basiskampen, NRBC COLPRO desinfectiesystemen, zonnewering en van militaire werkplaatscontainers ontworpen voor gebruik in de meest extreme klimatologische omstandigheden.

2017: VIBAM Services SA wordt VIBAM SRL.

2019: VIBAM wordt Belgium agent voor de verkoop van CMC spinhoogwerkers op rupsen en levert in hoofdzaak aan verhuurders van machines en gereedschap, zoals haar klant LOISELET, ambachtslui en grote aannemers die zowel binnen als buiten werken op hoogte uitvoeren op al dan niet stabiele ondergronden. Eind 2019 breidt ze haar gamma uit met TiMA aluminium aanhangwagens, hoofdzakelijk bedoeld voor het transport van hoogwerkers op rupsen.

2020: VIBAM versterkt haar filosofie binnen het domein van de AERIAL PLATFORMS en bouwt een netwerk uit van erkende werkplaatsen en servicepunten voor dienst-na-verkoop dicht bij klanten in België en Luxemburg om de best mogelijke diensten aan te bieden.

Tenslotte wil VIBAM haar klanten bedanken voor hun vertrouwen. VIBAM blijft werken aan het optimaliseren van haar engagement om haar klanten het beste, snelste en betrouwbaarste netwerk voor dienst-na-verkoop te garanderen. Hiermee wil de firma het orderboek op het hoogste niveau houden voor de komende jaren.